Dhomat Tona

Toto Boutique Hotel & Apartments ofron akomodim me tarracë ose ballkon, Wi-Fi falas dhe TV me ekran të sheshtë, si dhe një pishinë të hapur noti dhe një palestër.

DHOMAT

Akomodimi

Dhomat & Suitat

Toto Boutique Hotel & Apartments ofron akomodim me tarracë ose ballkon, Wi-Fi falas dhe TV me ekran të sheshtë, si dhe një pishinë të hapur noti dhe një palestër. Ka një banjo private me dush dhe tharëse flokësh në çdo njësi, së bashku me tualetin falas.

Suitë Duplekse

Kjo suitë përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 tualet me dush dhe tualetin falas. Me një ballkon me pamje nga deti, kjo suitë ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ofron 3 krevate.

48 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Dhomë Deluxe Dyshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, një gardërobë, një ballkon me pamje nga deti si dhe një banjo private me dush. Njësia ka 1 krevat.

32 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Dhomë Deluxe Dyshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Dhoma e bollshme dyshe përmban ajër të kondicionuar, një gardërobë, një ballkon me pamje nga deti si dhe një banjo private me dush. Njësia ka 1 krevat.

32 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Suitë Dupleks

Kjo suitë përbëhet nga 2 dhoma ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Me një ballkon me pamje nga deti, kjo suitë ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ofron 2 krevate.

48 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Dhomë Treshe me Pamje nga Deti

Dhoma e bollshme treshe ofron ajër të kondicionuar, një gardërobë, një ballkon me pamje nga deti si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 2 krevate.

39 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Dhomë Standarde Dyshe

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, një gardërobë, si dhe një banjë private me dush dhe tharëse flokësh. Njësia ofron 1 krevat.

27 m²

Televizor

Kondicioner

Wifi Falas

Dhomë Superiore Queen

Dhomë e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, një gardërobë, një tarracë me pamje nga deti, si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 1 krevat.

27 m²

Televizor

Kondicioner

Wifi Falas

Suitë Superiore me Pamje nga Deti

Kjo suitë përfshin 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Me një tarracë me pamje nga deti, kjo suitë ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ofron 2 krevate.

36 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Suitë me Dy Dhoma Gjumi

Suite e bollshme ka 2 dhoma gjumi dhe 1 banjo me dush dhe tualetin falas. Me një tarracë me pamje nga deti, kjo suitë përmban gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ka 2 krevate.

52 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me Dy Dhoma Gjumi

Ky apartament i gjerë përfshin 1 dhomë ndenjeje, 2 dhoma gjumi të veçanta dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 4 krevate.

110 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me Një Dhomë Gjumi

Ky apartament i gjerë vjen me 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar përmban një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 2 krevate.

72 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament Studio

Ky apartament përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjo me dush dhe tualetin falas. Me një ballkon me pamje nga deti, ky apartament ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ofron 1 krevat.

43 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me një Dhomë Gjumi

Ky apartament i gjerë përfshin 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 2 krevate.

85 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me Një Dhomë Gjumi

Ky apartament i gjerë vjen me 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar përmban një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 3 krevate.

91 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Suitë Dupleks

Kjo suitë e gjerë përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjo me dush dhe tualetin falas. Me një ballkon me pamje nga deti, kjo suitë ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Njësia ofron 3 krevate.

52 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me Një Dhomë Gjumi

Ky apartament i gjerë përfshin 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 3 krevate.

72 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me Një Dhomë Gjumi

Ky apartament i gjerë përfshin 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjë me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ka 2 krevate.

76 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas

Apartament me një dhomë gjumi

Ky apartament i gjerë përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 banjo me dush dhe tualetin falas. Apartamenti me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë, një makinë larëse, një zonë ngrënieje, një gardërobë si dhe pamje nga deti. Njësia ofron 2 krevate.

76 m²

Ballkon

Kondicioner

Wifi Falas